AI Task » Summarize the list of links

AI Task » Summarize the list of links

Excerpt for list of links, linklist excepts, linkset excepts

Idealan je za LangChain jer moraš na više načina da obradiš listu… i slično.

Prompt za sumarizaciju spiska linkova:

  1. GPT4 koji čita Web je uspeo da pročita samo 3 linka i posle timeout. Potpuno je neupotrebljiv zbog sporine.

  2. GPT4 with plugin Ako odabereš nekoliko URL pluginova, ne ume da odabere i pukne :) Ne! Pukao je zato što jedan od odabranih pluginova ne radi! Znači ako bar jedan ne radi, gotovo! 2.1 Plugin “Link Reader” je odličan, ali ima ih još 5 komada bar, i on je skoro sve pročitao bez timeout i zadovoljavajuće je dobar rezultat. Ne radi Hacker News 2.2 Plugin “Acceess Link” takođe ne može Hacker News ni kroz “archive.is” i nikako kroz ove proxy-je 2.3 “Web Pilot” radi! Yeee! Kada ide preko archive.is, iskoči CAPTCH-a pa ne može. Dakle, PHP proxy radi! 2.4 “Web Requests” takođe radi preko PHP proxy-ja 2.5 “Scraping” je taj plugin što puca

  3. Bing je odradio baš vrlo solidno i skoro TRENUTNO - ustvari je najbrži iako ume da lupeta a i nekada prošiša dužinu

  4. Bard? I’m a text-based AI, and that is outside of my capabilities. Bukvalno odbija, pošto jedan ili dva ponekada hoće, ali minimalni prompt. Neupotrebljiv.

  5. Claude je vrlo dobar, ali ladno izignoriše linkove koje ne kapira

Na kraju, redosled: za brzo, Bing (ali ne iz GPT nego solo), pa GPT3 ili 4, pa Claude za pravu proveru sadržaja: samo GPT4 Plugins, ali je to pakleno sporo, pa kad imaš vremena, a najbolje radi WebPilot. Tu moraš i da proxy-uješ neke articles.

Rezultat nije sjajno formatiran ali je dovoljno.

Za “Hacker News Discussion” unable to access the content of this link zbog “405 Not Allowed” error, što znači da Hacker News ne dozvoljava crawling. Prvo sam probao web PHP proxy PHP Web Proxy Script koji radi na sajtu SSL Encrypted Online Proxy for 2023 i koji radi kada probam, ali on returning a “500 Internal Server Error”. Zatim sam probao sa proxy koji ću postaviti na moj server ali i tu je stalno davao “405 Method Not Allowed” dok je za New York Times paywall članak koji sam na isti način probao radio normalno.

Inače, Hacker News na običnom GPT4+Web radi normalno. Definitivno ga nekako Hacker News provali, dok NY Times radi normalno. Nije do proxy-ja, nego je do GPT4 Plugina. Zato sam na kraju morao “archive.is/latest/” sa URL koji je odradio odlično, osim što nije - “429 Too Many Requests”.

Contemporary PHP Web Proxy Scripts

one-line PHP web proxy script, someone called it “script for indirect browsing” and that is actually a great description

Još pre 800 godina sam ja pisao PHP proxy za moje potrebe (Fidelinka).

Od raznih koji su postojali, na primer:

sada sam pronašao heiswayi/web-proxy-script: Minimalist web proxy script koji je samo jedan fajl i koji mi zvuči da može da bude idealan ako mi zatreba.

Ma baš kompletan spisak svih projekata je na kraju ove odvratne strane: https://github.com/4dboard/Proxy-yxorP, search for “web-proxy-script” Od ostalih scriptova, odličan je: PHProxy/phproxy za koji sam pretražiš internet i nađeš ih milion koji rade odlično i besplatno, koje ljudi privatno koriste, na primer: https://m.amv.org.mx/ ili

https://m.amv.org.mx/index.php?hl=1e7&q=https://www.nytimes.com/2023/05/26/world/europe/roger-waters-berlin-nazi.html to isto koristi za paywall skip jer si kao “googlebot” - idealno! Ali na primer Medium nikako kao Goooglebot, već bilo šta drugo

Inače, kakav skript! 4dboard/Proxy-yxorP: 🚀 Lean & Mean Web-proxy Machine. yxorP is an exceptionally effective Web proxy CMS. Multi-tenancy, Plug-and-Play, Flat-file, Advanced Caching, Multi-threaded, User-defined Extensions, and Content Spinner - PHP CURL & Composer are optional. Ludilo, ceo sistem za proxy-je!


date 27. May 2023 | modified 10. Jun 2024
filename: AI » Tasks » Summarize the list of links